Over mij

 

 

 

 

 

Met kleur- en stijladvies laten zien dat je prachtig bent. Uitzoeken wat echt wat toevoegt op het gebied van welzijn in de brede zin van het woord. Dat is voor mij puur geluk.

Als klein meisje was ik al bezig met hoe voorwerpen en mensen eruit zien. Terwijl mijn ouders het belangrijker vonden om mijn zusjes en mij de volledige vrijheid te geven in hoe we ons wilden kleden (wat af en toe resulteerde in sportkleding met lakschoentjes en blote benen in de winter), leerde ik mijn zusjes op mijn negende wat wel en niet mooi bij elkaar stond.

Daarnaast heb ik een achtergrond in bedrijfswetenschappen (master) en psychologie (minor). Ik ben gek op het verklaren van dingen. Ik ben nieuwsgierig, wil weten hoe dingen werken en duidelijkheid scheppen. Ik zoek van alles uit tot ik voor mezelf weet hoe het zit. Deze informatie heb ik ook altijd ingezet om voor anderen dingen te verduidelijken.

Nu mag ik je met kleur- en of stijladvies en oprechte interesse in jou, duidelijkheid geven over hoe jij het beste tot je recht komt. Zowel van binnen als van buiten.