Stijl

Waarom een stijlconsult?

Jij bent mooi en kunt dit voelen. Leer hoe je kleding en accessoires kan inzetten om je uitstraling het beste tot zijn recht te laten komen.Een stijlconsult levert een bijdrage aan groeiend zelfvertrouwen en toekomstige tevredenheid met je aankopen. Zo kun je op een duurzamere manier je kleding kopen en draag je ook nog een steentje bij aan een mooie wereld, ook voor de toekomstige generaties. 

Aan de hand van de lichaams- en gezichtskenmerken worden de passende vormen, stoffen en patronen van kleding en accessoires vastgesteld. Dit is het technische gedeelte van de analyse. Daarna gaan we samen jouw stijlpersoonlijkheid/stijlpersoonlijkheden ontdekken. Ten slotte worden de technische bevindingen en je stijlpersoonlijkheid gecombineerd. Op die manier gaan we kijken hoe jij kleding en accessoires kan inzetten om de uitstraling te creëren waar jij je gelukkig bij voelt. In het dagelijks leven, tijdens een sollicitatiegesprek, op een bruiloft op gewoon op vrijdagavond op de bank.

Methode

Ik werk aan de hand van het Personal Styling System©. Aan de hand van de lichaams- en gezichtskenmerken worden de passende vormen, stoffen en patronen van kleding en accessoires vastgesteld. Dit is het technische gedeelte van de analyse. Daarna gaan we samen jouw stijlpersoonlijkheid/stijlpersoonlijkheden ontdekken. Ten slotte worden de technische bevindingen en je stijlpersoonlijkheid gecombineerd. Op die manier gaan we kijken hoe jij kleding en accessoires kan inzetten om de uitstraling te creëren waar jij je gelukkig bij voelt. In het dagelijks leven, tijdens een sollicitatiegesprek, op een bruiloft of gewoon op vrijdagavond op de bank.

Prijzen

De prijzen van het stijlconsult zijn inclusief een gepersonaliseerd stijlboek. Dit stijlboek wordt na de analyse door mij op maat gemaakt en binnen een week via de post verstuurd.

1 persoon:                  € 150,-
2 personen:                € 130,- per persoon
 
Reiskosten bij een stijladvies op locatie: € 0,30  per kilometer buiten de gemeente ‘s-Hertogenbosch.